Declaració de les Comunitats Catalanes del Con Sud

Des de la Xarxa de Comunitats Catalanes del Con Sud d’Amèrica denunciem la judicialització de la política i recolzem a la ciutadania catalana per l’empresonament de dos líders socials per qüestions polítiques; Jordi Cuixart -President Òmnium cultural i Jordi Sánchez -President de l’Assamblea Nacional Catalana (ANC). Des de 2010, ambdues organitzacions lideren la mobilització pacífica de la ciutadania catalana per la independència de Catalunya.

Desde la Red de Comunidades Catalanas del Cono Sur de América denunciamos la judicialización de la política y apoyamos a la ciudadanía catalana por el encarcelamiento de dos líderes sociales por cuestiones políticas; Jordi Cuixart -Presidente de Òmnium Cultural y Jordi Sánchez -Presidente de la Asamblea nacional Catalana (ANC). Desde 2010, ambas organizaciones lideran la movilización pacífica de la ciudadanía catalana para la independencia de Catalunya.